Download De slag om de Blauwbrug (De tandeloze tijd) (Dutch Edition) by A.F.Th. van der Heijden PDF

By A.F.Th. van der Heijden

In 2005 viert Koningin Beatrix haar zilveren jubileum. De sfeer in de stad is explosief - internet als toen, vijfentwintig jaar geleden, op de dag van haar inhuldigiging. 'Geen woning, geen kroning'. Op 30 april, toen Prinses Beatrix de troon besteeg,was de werkeloosheid hoog, de woningnood schrijnend en werden lege panden in Amsterdam gekraakt. Rookbommen en gevechten tussen krakers en ME-ers markeerden de overgang naar een nieuwe koningin. Tegen dit decor liet A.F.Th. van der Heijden zijn held Albert Egberts met scharen auto's openbreken om aan geld te komen voor drugs.

De slag om Blauwbrug verscheen in 1983 als proloog van 'De tandeloze tijd'.

Show description

Read or Download De slag om de Blauwbrug (De tandeloze tijd) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Depressie bij kinderen (Kinderpsychologie in praktijk) (Dutch Edition)

Prikkelbaar gedrag en sombere buien bij kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen duiden op een depressie. Dit boek geeft hulpverleners, leerkrachten en ouders een actueel inzicht in alles wat met depressie bij kinderen en adolescenten tot 18 jaar te maken heeft. Het beschrijft wat depressie precies is en hoe het ontstaat.

De halfbroer (Dutch Edition)

Wanneer het leven je ineens toelacht, kan dat tot verwarring leiden. Onverwacht succes in het werk en een al even onverwachte liefde dwingen Marly Sanders tot het heroverwegen van oude familiewaarden en het betreden van onbekende gebieden. In het op zichzelf staande vervolg op Toen kwam moeder met een mes, de alom bejubelde familiekroniek van Nicolien Mizee, zien we de Haarlemse familie weer terug in tijden van opbloeiende liefde en naderend afscheid.

Additional resources for De slag om de Blauwbrug (De tandeloze tijd) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.77 of 5 – based on 10 votes