Download Een goede manager zaait verwarring (Dutch Edition) by Ori Brafman,Judah Pollack PDF

By Ori Brafman,Judah Pollack

Veel managers proberen onzekerheid en verwarring te vermijden.
Maar een goede supervisor weet ze juist als instrumenten voor succes te gebruiken.

Managementgoeroe Ori Brafman legt op vlotte en heldere wijze uit hoe een beetje chaos elke organisatie innovatiever en succesvoller kan maken. Brafman werkte onder andere met het Amerikaanse leger, verschillende start-ups en multinationals en hielp ze om af en toe bewust chaos te creëren, bijvoorbeeld door te vergaderen zonder schedule of door toeval een rol te geven in processen. `Een goede supervisor zaait verwarring biedt naast deze spraakmakende voorbeelden praktische handvatten om onzekerheid te benutten als bron van energie en creativiteit.

'Dit nuttige en praktische boek zal met open armen ontvangen worden door managers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om te innoveren.'
PUBLISHERS WEEKLY

Show description

Read Online or Download Een goede manager zaait verwarring (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Depressie bij kinderen (Kinderpsychologie in praktijk) (Dutch Edition)

Prikkelbaar gedrag en sombere buien bij kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen duiden op een depressie. Dit boek geeft hulpverleners, leerkrachten en ouders een actueel inzicht in alles wat met depressie bij kinderen en adolescenten tot 18 jaar te maken heeft. Het beschrijft wat depressie precies is en hoe het ontstaat.

De halfbroer (Dutch Edition)

Wanneer het leven je ineens toelacht, kan dat tot verwarring leiden. Onverwacht succes in het werk en een al even onverwachte liefde dwingen Marly Sanders tot het heroverwegen van oude familiewaarden en het betreden van onbekende gebieden. In het op zichzelf staande vervolg op Toen kwam moeder met een mes, de alom bejubelde familiekroniek van Nicolien Mizee, zien we de Haarlemse familie weer terug in tijden van opbloeiende liefde en naderend afscheid.

Additional info for Een goede manager zaait verwarring (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.40 of 5 – based on 42 votes